Събрахме се в залата на политехническия музей.

За какво си говорихме:

 • (Влади) – Бюджет 2024, какво се случи досега, партньорство с Булстрад
 • (Влади) – FIVA карти, промяна в цените за членовете на клубовете, които са членове на БАК Ретро и на хората, които не са членове на клуба
  Цените са:
  – 150 лв – за членове
  – 250 лв – за членове на клубове, които са членове на БАК Ретро
  – 350 лв – за хора, които не са членове на БАК Ретро
 • от залата (Ваня Антонова) – необходима е повече финансова прозрачност. Само финалната калкулация не предоставя яснота.
 • от залата (Жоро Георгиев) – сайтът има нужда от повече внимание, не предоставя навременна информация. ФБ има също нужда от повече внимание. Задачка за Сергей.
 • от залата (Петър Сотиров, Андон Миланов) – Има ли процедура в КАТ за вписването в талона на бележка за исторически автомобил? Изглежда досега се е налагало да се идва с автомобила и изглежда служителите в КАТ не са информирани какво е FIVA и какъв е контекста на промяната в талона.
  Изглежда, че проблемът е в София. В страната талоните са обновяват без проблеми.
  УС се ангажира да проведе среща с ръководството на КАТ София и да обясни детайлите, така че да не се налага да се идва с автомобил да смяна на талона.
 • от залата (Жоро Георгиев, Петър Сотиров, Андон Миланов) – Сергей пита залата как ще се чувстват ако създадем канал във Viber, в който да публикуваме ъпдейти. Оказва се, че има интерес за състезателни събития при съседите. Предложението е да ги споделяме и потенциално да се групираме за участия. Пример, който беше дискутиран е Transilvania Classic.
  Задачка за Сергей да създаде канал във Viber